Trifle με κρέμα λεμονιού & βύσσινο

Γαρνίρουμε με κουβερτούρα και βύσσινα και επιπλέον κρέμα λεμονιού

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • 400 γρ. βύσσινα με σιρόπι, από κονσέρβα
  • 250 γρ. σαβαγιάρ
  • 300 ml έτοιμη σαντιγί
  • 500 ml κρέμα ζαχαροπλαστικής του εμπορίου (από μείγμα σε σκόνη που αναμειγνύουμε με γάλα)
  • 120 γρ. κρέμα λεμονιού
  • 25 γρ. κουβερτούρα τριμμένη

Διαδικασία
Στραγγίζουμε τα βύσσινα και κρατάμε το σιρόπι. Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ (ή σε μικρότερα) βάζουμε σαβαγιάρ να καλύψουν τη βάση.

Περιχύνουμε με σιρόπι από τα βύσσινα και αφήνουμε τα σαβαγιάρ να μουλιάσουν.

Επειτα βάζουμε μια στρώση κρέμα ζαχαροπλαστικής που έχουμε ετοιμάσει σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία, κατόπιν μια στρώση κρέμα λεμονιού και τη σαντιγί.

Γαρνίρουμε με κουβερτούρα και βύσσινα και επιπλέον κρέμα λεμονιού.

ΣΧΟΛΙΑ