Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με κράνμπερις

Ιδανική επιλογή για συνοδευτικό ή σαλάτα

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • 1 κιλό λαχανάκια Βρυξελλών
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού αποξηραμένα κράνμπερις

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

  • Τοποθετήστε τα λαχανάκια Βρυξελλών σε ένα ταψί και ραντίστε με το ελαιόλαδο.
  • Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε καλά.

Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν, ανακατεύοντας περιστασιακά, για περίπου 20- 25 λεπτά.

Μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ, γαρνίρετε με τα κράνμπερις, ανακατέψτε και απολαύστε.

ΣΧΟΛΙΑ