
Υλικά για 6-8 άτομα
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 300 γρ. σέσκουλα
- 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 2-3 πράσα
- 1 ματσάκι άνηθο
- 4 αυγά
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 φλ. λάδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά με άφθονο νερό.
Βήμα 2
Κατόπιν, τα ψιλοκόβετε και τα αλατίζετε ενώ στη συνέχεια τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
Βήμα 3
Μόλις χάσουν τα υγρά τους, τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Στη συνέχεια, ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
Βήμα 5
Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.