
Υλικά
- 1 φάκελος Μπεσαμέλ
- 500ml γάλα για την Μπεσαμέλ
- 1 γεμάτο κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 125γρ. γραβιέρα τριμμένη (ή οποιοδήποτε γλυκό τυρί)
- 1 κουτ. σούπας βούτυρο αγελαδινό) για το άλειμμα
- φρυγανιά ή παρμεζάνα για το σκεύος
Διαδικασία
Φτιάχνετε την Μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ρίχνετε το τυρί και τη μουστάρδα στην Μπεσαμέλ και ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε το σκεύος και το πασπαλίζετε με τη φρυγανιά ή την παρμεζάνα και ρίχνετε το μίγμα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς για 20-25 λεπτά, μέχρι να φουσκώσει το σουφλέ.