Σορμπέ αχλάδι με stevia

Το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • 850γρ. αχλάδια καθαρισμένα
  • 60γρ. γάλα σκόνη 0% λιπαρά
  • 165ml νερό
  • 25γρ. στέβια

Διαδικασία

Βάζετε τα καθαρισμένα αχλάδια στο μπλέντερ για να τα πολτοποιείτε.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη στέβια και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύετε έως ότου βράσουν.

Αφού βράσει το μίγμα, το αδειάζετε στο μπλέντερ με τα αχλάδια και χτυπάτε μέχρι τα υλικά του τελικού μίγματος να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει καλά.

Τέλος, βάζετε το μίγμα στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε σκεύος κατάλληλο και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.

ΣΧΟΛΙΑ