Σαλάτα με τόνο και αβγά

Χρησιμοποιείς λίγο λεμόνι για γεύση και σερβίρεις

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • Μισό πράσινο μαρούλι
  • 2 κονσέρβες με τόνο (επίλεξε τη μεγάλη συσκευασία)
  • 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
  • 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι πράσινο ψιλοκομμένο
  • 1/3 του φλιτζανιού light μαγιονέζα
  • 4 μεγάλα αυγά βραστά και σφιχτά
  • 2 ματσάκια φρέσκο μαϊντανό και σέλινο

Εκτέλεση

  • Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά τα υλικά σου.
  • Σε ένα μπολ, προσθέτεις το μαρούλι, τον τόνο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σέλινο.
  • Παράλληλα, σε μία μικρή κατσαρόλα βράζεις τα αυγά μέχρι να γίνουν σφιχτά.
  • Ξεφλουδίζεις τα αυγά, τα κόβεις στη μέση και τα προσθέτεις στο μπολ με τη σαλάτα.
  • Σε ένα πολύ μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις τη μαγιονέζα light και τη μουστάρδα. Χτυπάς μέχρι να γίνει ένα ομογενοποιημένο μείγμα.
  • Περιχύνεις το μείγμα στη σαλάτα.
  • Χρησιμοποιείς λίγο λεμόνι για γεύση και σερβίρεις.

ΣΧΟΛΙΑ