Σαλάτα με πράσινο σταφύλι και τυρί κρέμα

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • 1 κιλό πράσινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 225 γρ. τυρί κρέμα
  • 225 γρ. ξινόκρεμα (sour cream)
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 110 γρ. ψιλοκομμένα πεκάν
  • 2 κ. σ. μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Πλύνετε καλά τα σταφύλια και σκουπίστε τα μέχρι να στεγνώσουν εντελώς.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα με την ξινόκρεμα, την κρυσταλλική ζάχαρη και το εκχύλισμα βανίλιας.
Βήμα 3
Προσθέστε τα σταφύλια και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθούν ομοιόμορφα.
Βήμα 4
Πασπαλίστε με καστανή ζάχαρη και πεκάν, ανακατέψτε ξανά και σερβίρετε.

ΣΧΟΛΙΑ