
Υλικά
- 8 λεπτά ξυλάκια παγωτού
- 8 μεσαία μήλα
- 400 γρ. καραμέλες βουτύρου
- 2 κ. σ. νερό
Για το γαρνίρισμα
- Ψιλοκομμένες καραμέλες φυστικοβούτυρου
- Θρυμματισμένα πρέτζελ
- Ψιλοκομμένα καρύδια πεκάν και μίνι τσιπ σοκολάτας
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προετοιμάστε ένα ταψί με ένα κομμάτι λαδόκολλας.
Βήμα 2
Αφαιρέστε το κοτσάνι από τα μήλα και τοποθετήστε τα ξυλάκια παγωτού.
Βήμα 3
Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε μεσαία, ρίξτε τις καραμέλες και το νερό και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας, μέχρι να λιώσουν καλά όλες οι καραμέλες.
Βήμα 4
Γύρτε το τηγάνι ελαφρώς υπό γωνία, βουτήξτε το μήλο και στη συνέχεια πιέστε το πάνω στη γαρνιτούρα της επιλογής σας.
Βήμα 5
Επαναλάβετε την διαδικασία για όλα τα μήλα.
Βήμα 6
Τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 10- 15 λεπτά.