Ομελέτα με μανιτάρια

Τοποθετείτε πάνω στα αβγά τα σοταρισμένα μανιτάρια και φετούλες κασέρι

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • 4 αβγά
  • 150γρ. μανιτάρια λευκά
  • 100γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 100γρ. κασέρι
  • αλάτι, πιπέρι

Διαδικασία

Κόβετε τα μανιτάρια σε φέτες. Σε ένα τηγάνι λιώνετε το μισό βούτυρο και σοτάρετε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Αλατοπιπερώνετε και κρατάτε στην άκρη.

Σε ένα δεύτερο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το υπόλοιπο βούτυρο. Χτυπάτε καλά τα αβγά, αλατοπιπερώνετε και τα ρίχνετε στο τηγάνι.

Τοποθετείτε πάνω στα αβγά τα σοταρισμένα μανιτάρια και φετούλες κασέρι. Με τη βοήθεια μιας σπάτουλας αναδιπλώνετε την ομελέτα σε μισοφέγγαρο και την πιέζετε να ενωθούν τα άκρα της.

ΣΧΟΛΙΑ