
ΥΛΙΚΑ
- 3-4 μελιτζάνες
- 4-5 πιπεριές Φλωρίνης
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 4 αυγά
- 300 ml γάλα
- 200 ml λάδι
- 1 baking powder
- 150 γρ. φέτα
- 100 γρ. κεφαλοτύρι
- Μαϊντανός-Άνηθος
- Ρίγανη
- Δυόσμο
- Αλάτι-Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήνουμε τις μελιτζάνες στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν.
- Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε σε κύβους.
- Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τον άνηθο.
- Κόβουμε και ψημένες πιπεριές Φλωρίνης.
- Αναμειγνύουμε τις μελιτζάνες με τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια, μαϊντανό, άνηθο, ρίγανη, δυόσμο και την σπασμένη φέτα.
- Αλατοπιπερώνουμε τα αυγά και τα χτυπάμε.
- Προσθέτουμε το μισό αλεύρι, το baking powder και ανακατεύουμε.
- Ενσωματώνουμε το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
- Ενώνουμε τα δύο μείγματα και απλώνουμε την ζύμη σε ταψί 34×27 με αντικολλητικό χαρτί.
- Ρίχνουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ψήνουμε στους 180C μέχρι να ροδίσει.
- Ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα αν έχει ψηθεί το εσωτερικό.
- Βγάζουμε, κόβουμε και απολαμβάνουμε!