
Υλικά:
Για την σάλτσα:
- 300 ml passata al pomodoro
- 1 μεγάλο καρότο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 2 κλωνάρια σέλινο
- 5-6 φύλλα φρέσκος βασιλικός
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι & πιπέρι
Για την μπεσαμέλ:
- 1 λίτρο φρέσκο γάλα
- 100 γρ. βούτυρο
- 2 κ.σ. παρμεζάνα
- ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- ½ κ.γ. αλάτι
Για τις στρώσεις:
- 2 πακέτα λαζάνια
- 1 μεγάλη μελιτζάνα τηγανισμένη
- 4 κομμάτια φρέσκια mozzarella
- 4 κ.σ. παρμεζάνα