
ΥΛΙΚΑ
- 6 πολύχρωμες πιπεριές
- 300-350 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
- 1 μικρό σαλάμι αέρος
- 300 γρ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές στη μέση και αφαιρούμε το εσωτερικό τους. Θα γίνουν σαν βαρκούλες.
- Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις γεμίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας, βάζοντας 2 κουταλιές σε κάθε πιπεριά.
- Γεμίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.
- Κόβουμε λεπτές φέτες από το σαλάμι και διακοσμούμε τις πιπεριές σε 2 φέτες σε καθεμία.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20-30 λεπτά.