Γεμιστές πιπεριές σαν πιτσάκια

Πανεύκολο και λαχταριστό ορεκτικό

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

ΥΛΙΚΑ

  • 6 πολύχρωμες πιπεριές
  • 300-350 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • 1 μικρό σαλάμι αέρος
  • 300 γρ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές στη μέση και αφαιρούμε το εσωτερικό τους. Θα γίνουν σαν βαρκούλες.
  • Τις τοποθετούμε σε ένα ταψί και τις γεμίζουμε με τη σάλτσα ντομάτας, βάζοντας 2 κουταλιές σε κάθε πιπεριά.
  • Γεμίζουμε με την τριμμένη μοτσαρέλα.
  • Κόβουμε λεπτές φέτες από το σαλάμι και διακοσμούμε τις πιπεριές σε 2 φέτες σε καθεμία.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα για 20-30 λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ