
ΥΛΙΚΑ
- 18 κεράσια μαρασκίνο
- 16 μπισκότα Oreo
- 100 γρ. κρέμα τυριού
- 250 γρ. κουβερτούρα 54% κακάο
Για τη διακόσμηση (προαιρετικά):
- 50 γρ. λευκή σοκολάτα
- Πολύχρωμη τρούφα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα μπισκότα Oreo στο multi μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και χτυπάμε ξανά μέχρι να γίνουν ένα.
- Παίρνουμε λίγο από το μείγμα, βάζουμε μέσα ένα κεράσι και πλάθουμε σε μπαλάκι.
- Επαναλαμβάνουμε για όλα τα κεράσια και το μείγμα.
- Τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα και την λιώνουμε σε μπεν μαρί.
- Παίρνουμε ένα-ένα τα σοκολατάκια και τα βουτάμε στην λιωμένη κουβερτούρα.
- Τα βάζουμε σε ένα πιάτο ή λαδόκολλα για να στερεοποιηθούν.
- Τα αφήνουμε 10 λεπτά να παγώσουν και διακοσμούμε με τη λευκή σοκολάτα και την τρούφα.