
Υλικά
- 500 γρ. φρέσκα λαχανικά ψιλοκομμένα
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φέτα
- 3 φλ. τσαγιού αλεύρι
- 2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
- 1 αβγό
- 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. τσαγιού γάλα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε μία ορθογώνια φόρμα του κέικ.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ τοποθετήστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και το αλάτι και χτυπήστε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρρευστο μείγμα.
Βήμα 3
Τοποθετήστε στο μούλτι τα λαχανικά, το σκόρδο και τον βασιλικό και χτυπήστε τόσο ώστε να παραμείνουν κομμάτια.
Βήμα 4
Προσθέστε το μείγμα των λαχανικών σε εκείνο με το αλεύρι, ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε στη φόρμα.
Βήμα 5
Ψήστε για περίπου 45- 50 λεπτά.