Μπισκότα βρώμης με στέβια

Ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Υλικά

  • 150γρ. βούτυρο 82%
  • 70γρ. πούδρα αμυγδάλου
  • 10γρ. στέβια
  • 1 αβγό (50γρ.)
  • 90γρ. αλεύρι μαλακό
  • 90γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • κανέλα σκόνη στη μύτη του κουταλιού
  • 70γρ. cranberries ή goji berries αποξηραμένα
  • 20γρ. νιφάδες βρώμης

Διαδικασία

Χωρίζετε την ποσότητα του αλευριού περίπου στη μέση.

Βάζετε στον κάδο του μίξερ τη μισή ποσότητα αλευριού και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνετε με το φτερό, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Προσθέτετε και το υπόλοιπο αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα, μέχρι να δημιουργηθεί μία εύπλαστη ζύμη.

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθετε τη ζύμη σε σχήματα της αρεσκείας σας και τα τοποθετείτε σε ταψί, που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Ψήνετε τα μπισκότα στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα όμορφο, ξανθό χρώμα.

ΣΧΟΛΙΑ