Υλικά
Για τη μπομπότα
Διαδικασία
Λαδώνετε ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30-32εκ. και στρώνετε εκεί τη σφολιάτα, τεντώνοντας την προσεκτικά με τα χέρια για να μη σκιστεί, καλύπτοντας καλά τον πάτο και τα τοιχώματα του ταψιού.
Στραγγίζετε καλά τα χορταρικά από τα υγρά που θα έχουν βγάλει, προσθέτετε το ελαιόλαδο, ανακατεύετε καλά και τα αδειάζετε επάνω στη σφολιάτα, απλώνοντάς τα ομοιόμορφα.
Για το κουρκούτι: Σε ένα μπολ ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά, νοστιμίζετε με αλάτι και πιπέρι και σκορπίζετε το κουρκούτι αυτό επάνω στα χορταρικά, καλύπτοντάς τα καλά με τη ράχη ενός κουταλιού.
Ψήνετε την πίτα στο φούρνο για 1 ώρα, μέχρι το κουρκούτι να χρυσίσει και να γίνει μια ανομοιογενής και τραγανή κρούστα. Σερβίρετε την πίτα ζεστή ή χλιαρή, κομμένη σε τετράγωνα κομμάτια.
Τα δάνεια είναι 5ετούς διάρκειας, συμπεριλαμβανομένης τυχόν περιόδου χάριτος - Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων,…
Σοκαριστική είδηση από το Αγρίνιο. Τραγικό θάνατο βρήκε κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας των αγώνων…
Προσοχή ζήτησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αλλά και η καθηγήτρια Παιδιατρικής – Λοιμωξιολογίας…
Τη μεγαλύτερη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων που έχει εντοπιστεί στην Ευρώπη έβγαλε στο «φως» η ΑΑΔΕ…
Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια της πρώτης…
Οι Χιτ «λύγισαν» με 106-94 τους Σίξερς και παρέμειναν πέμπτοι στην Ανατολή (39-31), ισόβαθμοι με…