Υλικά
Διαδικασία
Προσθέτουμε τον άνηθο, τα τυριά, την πάριζα και τη γαλοπούλα και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τα κανελόνια με το μείγμα και τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος. Γεμίζουμε τα ¾ του σκεύους με 500 ml γάλα.
Φτιάχνουμε τη Μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε 1.000 ml γάλα κα την απλώνουμε πάνω από τα κανελόνια. Πασπαλίζουμε με λίγο τυρί τριμμένο.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ºC, στον αέρα και ψήνουμε τα κανελόνια για 30 λεπτά. Στη συνέχεια ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 250ºC και ψήνουμε για 15-30 ακόμη, μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα.
Στην Ελλάδα φθάνουν σήμερα το απόγευμα, με πτήση της Air France, οι Έλληνες ναυτικοί του…
Στην 1η Διαπεριφερειακή Ημερίδα Τουρισμού που συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού και τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας,…
Η φαρμακευτική εταιρεία Moderna ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις ικανότητες παραγωγής του εμβολίου της κατά της…
"Εκτός από τα διαδικαστικά θέματα στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, το τέλος επεφύλασσε…
Συνεχίζεται και για τον μήνα Μάιο η ρύθμιση που προβλέπει πλήρη απαλλαγή από την υποχρέωση…
Διατίθεται προς πώληση στο καρναβαλικό περίπτερο στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην έντυπη μορφή του το…